Rulouri cu bacon și cremă de brânză. Gustarea perfectă din doar 3 ingrediente!

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Rulouri cu bacon și cremă de brânză. Gustarea perfectă din doar 3 ingrediente! / Foto: Captură video youtube
Rulouri cu bacon și cremă de brânză. Gustarea perfectă din doar 3 ingrediente! / Foto: Captură video youtube

Dacă sunteți în căutarea unui aperitiv rapid, cu ingrediente minime, care să fie apreciat de toată lumea, rulourile cu bacon și cremă de brânză sunt răspunsul! 

De ce vă vor plăcea aceste rulouri cu bacon și brânză? Această rețetă retro irezistibilă are 3 ingrediente, dar noi am asezonat crema de brânză cu pudră de usturoi și pătrunjel și am urcat numărul la 5. Iar aceste ingrediente sunt ușor de găsit la orice supermarket

 

Din ce sunt făcute rulourile cu cremă de brânză?

 

Există variante de rulouri cu cremă de brânză, unele făcute cu coji de tortilla unse cu cremă de brânză și pot conține brânză rasă, felii de șuncă, măsline etc., dar și această versiune mai puțin obișnuită.

Această rețetă folosește trei ingrediente de bază: Șuncă, cremă de brânză și pâine. În crema de brânză se pot adăuga condimente, dar nu sunt necesare. Eu am folosit praf de usturoi și pătrunjel.

 

Sfaturi pentru prepararea rulourilor cu bacon și cremă de brânză

 

Rețeta originală nu a condimentat crema de brânză, așa că nu ezitați să renunțați la pudra de usturoi și pătrunjel. Alte opțiuni sunt adăugarea de paprika, pudră de ceapă, arpagic tocat sau ierburi proaspete precum cimbrul.

Veți dori ca pâinea să aibă lățimea baconului sau să fie puțin mai mică.

Puteți întinde crema de brânză pe fiecare felie de pâine după ce ați îndepărtat crusta, apoi să o tăiați în fâșii sau să tăiați fâșiile de pâine și apoi să aplicați crema de brânză. Mie mi s-a părut mai bună prima variantă.

Am folosit scobitori obișnuite pentru a ține baconul, dar scobitorile cu noduri sunt amuzante pentru petreceri.

Unele rețete sugerează să înmuiați scobitorile în apă pentru ca acestea să nu se ardă în cuptor. Dacă gătiți parțial baconul așa cum se sugerează, acest lucru nu ar trebui să fie necesar.

Gătiți parțial baconul în cuptorul cu microunde. Aceasta va ajuta la eliminarea unei părți din grăsime, plus va scurta timpul de gătire în cuptor.

Folosiți șuncă mai slabă pentru o prezentare frumoasă.

 

Rulourilor cu bacon și cremă de brânză - Ingrediente

 

- 1 pâine albă feliată (eu am folosit Pepperidge Farm Butter Bread)
- 27 felii de șuncă feliată, bacon
- o cutie de cremă de brânză la temperatura camerei
- jumătate de linguriță de praf de usturoi
- 1 linguriță de pătrunjel proaspăt tocat mărunt

 

Rulourilor cu bacon și cremă de brânză - Instrucțiuni

 

Preîncălziți cuptorul la 160°. Tapetați o foaie de copt cu folie antiaderentă sau folosiți folie obișnuită pulverizată cu spray de gătit.

Separați feliile de șuncă și tăiați fiecare în jumătate. Pregătiți șunca în cuptorul cu microunde pe o farfurie rezistentă la microunde, tapetată cu prosoape de hârtie, timp de doar un minut sau două. Se lasă deoparte.

Amestecați crema de brânză, pudra de usturoi și pătrunjelul. Dați deoparte.

Îndepărtați crustele de pe 9 felii de pâine. Întindeți amestecul de cremă de brânză peste feliile de pâine, apoi tăiați fiecare bucată de pâine în 3 fâșii.

Rulați fiecare fâșie de pâine în spirală cu crema de brânză deasupra, apoi așezați-o pe o fâșie de bacon, rulați-o și fixați-o cu o scobitoare. Se repetă cu toate feliile de pâine și bacon.

Coaceți la cuptor timp de 25 de minute, întorcându-le o dată, sau până când baconul pare fiert și crocant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel