Românul care s-a crezut spărgător profesionist, dar a fost prins după o naivitate absolută

Narcis Popa |
Data publicării:

Poliția italiană a prins un român căutat timp de un an de zile pentru un jaf violent comis asupra unui bătrân. Tânărul de 26 de ani s-a dat singur de gol, în cel mai hilar mod. 

Românul de 26 de ani a fost arestat miercuri. El este acuzat că este autorul unui jaf comis în luna ianuarie a acestui an în localitatea Latina. Dragoș Daniel M. este acuzat că în seara zilei de 30 ianuarie, a atacat un bătrân din localitatea Latina, care ieșise în curte să vadă de ce câinii săi sunt agitați.

Tânărul l-a atacat cu un spray cu piper, iar imediat după ce bătrânul a căzut, a sărit pe el cu un alt complice: l-au legat, l-au târât în casă și l-au bătut până ce au aflat unde ține bunurile valoroase. Cu toate acestea, ei nu au dat dovadă de prea multă inteligență: tot ce au reușit să fure au fost o serie de obiecte vechi, care aveau aspect aurit și o serie de electronice. 

A urmat apoi mișcarea care l-a dat de gol și pe care poliția o aștepta de multă vreme: apariția la vânzare a bunurilor. Tinerii au dat anunț pe internet cu bunurile lipsite de valoare ale bătrânului și a fost imediat capturat de poliție care a organizat un flagrant. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel