Românii se întorc la muncă, în diaspora: Aglomeraţie și nervi întinși la maximum în vămile din vest, se așteaptă ore întregi pentru ieșirea din țară

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Vămile din zona de vest a ţării sunt extrem de aglomerate sâmbătă, 21 august. Timpul de aşteptare pentru autoturismele care ies din România ajunge la trei ore la Petea şi la Urziceni, în județul Satu Mare, şi la oră şi jumătate la vămile Nadlac și Nădlac II, din județul Arad, arată datele Poliției de Frontieră.

Potrivit Poliției de Frontieră, pe sensul de ieşire la punctul de trecere a frontierei de la Petea, unde sunt şase artere deschise, timpul de așteptare a ajuns la 60 de minute.Și la punctul de trecere Urziceni, din județul Satu Mare, unde sunt deschise trei artere pentru autoturisme, timpul de aşteptare este de 180 de minute;   

La vama Nădlac II (județul Arad), unde se iese din ţară pe 10 artere, autoturismele aşteaptă peste o oră şi jumătate. La Nădlac timpul de aşteptare pentru autoturisme la ieşirea din ţară, care se face pe trei artere, este de 100 de minute. La Turnu, județul Arad, unde sunt trei artere de ieșire, timpul de așteptare este de 80 de minute.  

La intrarea în ţară s-au format cozi de autoturisme la unele dintre punctele de trecere de pe graniţa cu Bulgaria. La Giurgiu, unde sunt cinci artere, timpul de aşteptare la intrarea în ţară pentru autoturisme este de 50 de minute, iar la Vama Veche, în județul Constanța, 30 de minute. 

Totodată, pentru autotrenuri, la intrarea pe la Negru Vodă, timpul de așteptare este de 120 min: intrare 1 artera, iesire 1 artera trafic intens - numar foarte mare de mijloace de transport si persoane prezentate la control pe sensul de intrare trafic intens - numar foarte mare de mijloace de transport si persoane prezentate la control.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel