Românii, JEFUIȚI la ieșirea din țară: "Evitați pauzele în Ungaria"

Narcis Popa |
Data publicării:

Zeci de români au căzut pradă tâlharilor din Ungaria care îi pândesc pe cei care fac pauze de condus în benzinăriile de pe autostrăzi. Modul în care acționează este foarte simplu. 

Zeci de mii de români tranzitează zilnic Ungaria, această țară fiind ruta de legătură pentru românii care lucrează în vestul Europei. Recent, mai mulți români au observat grupuri de tâlhari care acționează în benzinăriile de pe autostradă, în apropierea graniței cu România.

Hoții pândesc momentul în care oamenii obosiți fac pauze și încearcă să doarmă. Este momentul în care acționează și le golesc mașinile oamenilor care nici nu realizează ce i-a lovit. 

Anunțurile de pe Facebook sunt toate la fel: 'Evitați să alimentați sau să faceți pauze în Ungaria! Distribuiți masiv!'.

"Salutare. Colegii care mergeți pe Ungaria mai exact pe M3, dinspre Petea către Budapesta sensul de mers la peco mol, km 40-43, aceste gunoaie de oameni acționează la mașinile din parcare, la oamenii pe care îi vede că dorm, în special. Au aproximativ 20-25 ani unul e rom și celălalt e ungur și e mână în mână cu grasul care vinde la peco. Are în jur de 30-35 ani și puțină barba. M-au verificat și pe mine", a scris seara trecută un român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel