Românii din diaspora, îndemnați să dea în judecată Ministerul de Interne pentru ”manipularea şi minciuna duse la paroxism”

Silvia Dinu / 15 sep 2018, 13:32 Salveaza PDF Comentarii

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, i-a îndemnat pe românii din diaspora să dea în judecată Ministerul de Interne pentru ”manipularea şi minciuna duse la paroxism” în privinţa acuzaţiilor de tentativă de lovitură de stat la protestul din 10 august.

”Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată Ministerul de Interne pentru manipularea și minciuna duse la paroxism. A susține că, pe 10 august, românii care au venit în țară pentru a-și exprima nemulțumirea față de Guvernul Dragnea-Dancilă au fost trimiși de statele din care provin pentru a da o lovitură de stat arată cât de limitați sunt acești oameni care conduc astăzi destinele României. Doar comuniștii îi priveau cu atâta ură și dispreț pe românii care nu mai suportau umilințele regimului și plecau din țară. În România anului 2018, nu există nicio diferență între linia de propagandă a fostului PCR și cea a PSD

Prin aceste declarații, Carmen Dan insultă, în mod direct, statele cu care avem relații speciale, fiind împreună parte a Uniunii Europene și a NATO.

Cum pregătim noi Președinția Consiliului Uniunii Europene, acuzându-i pe europeni că ne trimit cetățenii în țară pentru a schimba cu forța ordinea în stat?

Carmen Dan are obligația de a oferi public explicații referitoare la enormitățile pe care le debitează. Să ne explice, de asemenea, de ce insistă în a minți și a aduce, în mod constant, deservicii României? De ce insistă, cu atâta încrâncenare, să arunce totul pe umerii unor conaționali care au vrut doar sa tragă un semnal de alarmă actualei guvernări care împinge țara în afara Uniunii Europene.

Români, indiferent unde locuiți, România este țara voastră. Dați-o în judecată pe această impostoare care s-a agățat de scaunul ministerial și vă denigrează, în numele statului român, acuzându-vă de tentativă de lovitură de stat. Astfel de acțiuni nu pot rămâne nepedepsite. Demnitatea românilor este mai presus de iresponsabilitatea unor politicieni cu minte îngustă”, a transmis Eugen Tomac.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27