Românii din „Diaspora Europeană“ au oferit „Flori pentru salvatori“: Omagiu pentru cadrele medicale din spitalele din România

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Grupul civic Diaspora Europeană a organizat o acțiune civică la nivelul țării intitulată "Flori pentru salvatori". Mai multe echipe din țară s-au mobilizat pentru a oferi cate o floare personalului medical, un simplu gest în semn de mulțumire pentru tot efortul depus în această perioadă de pandemie.

“Flori pentru salvatori“ a fost cea mai mare acțiune a membrilor Diaspora Europeană și PDU, desfășurată pe întreg teritoriul României, sâmbătă, 3 Aprilie 2021.

„Încă o dată am dat dovadă că avem nevoie de civism în societatea, în educația, în politică,în viața noastră românească! Am avut acțiune în București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Sibiu, Alba-Iulia, Tg Mureș, Zalău, Bacău, Satu-Mare, Tulcea, Deva, Hunedoara, Remetea, Salonta, Geoagiu Bai, Orăștie, Reghin, Făgăraș, Zărnești, Codlea, Râșnov, Dej, Huedin...

Am avut în teren sute de oameni implicați, cu mii de flori și cu un entuziasm mare pentru acești oameni care ne salvează ori de câte ori pot. România trebuie să știe că timpul vorbelor a trecut, țara trebuie să știe că majoritatea nu mai tace, noi poporul vrem civilizație, educație, lege, stat de drept și moralitate!“, este mesajul celor de la Diaspora Europeană.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel