Simona Halep divorțează de Toni Iuruc

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
România este cutremurată de cel mai neașteptat divorț din lumea mondenă: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc
România este cutremurată de cel mai neașteptat divorț din lumea mondenă: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc

România este cutremurată de cel mai neașteptat divorț din lumea mondenă: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil.

Celebra jucătoare de tenis și „proaspătul” ei soț, Toni Iuruc au hotărât de comun acord să pună capăt poveștii de dragoste. Cei doi urmează să semneze actele de divorț la notariat, în cursul zilei de joi, conform surselor ProSport.

După nici un an de căsnicie, vedetele își vor separa drumurile, fără a împărți nimic, conform celor stabilite că au stabilite când au hotărât să devină soț și soție. Astfel, joi fiecare va rămâne cu ce a intrat în această relație și nimic mai mult.

 

Simona Halep și Toni Iuruc, despărțire neașteptată

 

Divorțul a fost anunțat abia astăzi, cei doi fiind foarte discreți cu viața personală. De aceea, șocul a fost cu atât mai mare.Iată care este motivul separării despre care își dă cu părerea toată România.

Conform ProSport, distanța foarte mare este cea care a pus capăt căsniciei Simonei Halep cu Iuruc, cariera sportivei ținând-o mereu pe drumuri față de partenerul ei. 

Însă cei doi nu au renunțat cu ușurință unul la celălalt, părinții Simonei fiind cei care i-au sfătuit să se gândească bine înainte să pună capăt căsniciei. Astfel, vedetele au plecat într-o vacanță în Grecia în această vară, unde concluzia a fost că nu se mai poate face nimic. Lucrurile s-au clarificat iar joi urmează să semneze actele de divorț la notariat!

Vezi și: Simona Halep, învinsă surprinzător de Daria Snigur, în primul tur la US Open

 

Ilie Năstase, primele reacții despre divorțul Simonei Halep

 

Ilie Năstase s-a declarat șocat de divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, mai ales pentru că nu auzise despre această posibilitate de la niciunul dintre ei. Contactat de ProSport, fostul mare jucător a evitat să comenteze anunțul și a cerut să nu fie implicat în această situație.

„Ce divorț? Nu știu nimic! Nu mă băgați în asta, vă rog frumos. E problema Simonei Halep și a lui Toni Iuruc”, a fost reacția lui Ilie Năstase, pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel