Români sub teroare în Italia: Soția și fetiță de 18 luni, bătuți cu bestialitate de tatăl alcoolic

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

O mamă româncă și copiii ei de 18 luni și 3 ani, terorizați de tatăl alcoolic și violent. Polițiștii au intervenit când bărbatul se baricadase într-un hambar alături de băiețelul de 3 ani. 

Polițiștii italieni au fost solicitați, aseară, să intervină  la o  fermă de lângă Tor di Valle din Roma. Apelul disperat la 112 a fost inițiat de către o româncă de 37 de ani,  îngrijorată pentru viața ei și a copiilor săi.

O fetiță de doar 18 luni a fost lovită cu brutalitate de către tatăl alcoolic. Mai mult, acesta îl luase pe celălalt copil al lor, un băiat de 3 ani, și îl dusese într-o anexă părăsită a fermei, alături de care se baricadase.  Carabinierii au reușit să forțeze intrarea, la insistențele mamei care era îngrijorată de ce orori i se puteau întâmpla fiului ei. Forțele de ordine l-au găsit pe bărbatul de 32 de ani, într-o stare clară de ebrietate, având cureaua de la pantaloni în mâini și vorbind indecent în limba română.

Bărbatul nu se afla la prima abatere de acest fel, potrivit autorităților italiene. Deși, inițial, femeia nu a dorit să relateze și alte incidente de acest fel, ulterior a recunoscut că a fost agresată în repetate rânduri în fața copiilor și nici aceștia nu au scăpat de furia tatălui.

Atât mama cât și cei doi copii au fost duși într-un loc sigur de către oamenii legii. Fetița de doar 18 luni prezenta mai multe vânătăi pe picioare, fiind expertizată de personalul medical și transportată cu ambulanța la spitalul din Sant’Eugenio. Medicii spitalului au diagnosticat-o cu echimoze cauzate de lovituri repetate.

Românul a fost arestat și acuzat de abuzuri asupra familiei. Acum el este reținut la închisoarea Regina Coeli din Roma, așteptând să fie audiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel