Româncă ucisă pe trotuar de un cetățean finlandez beat, care apoi a fugit de la locul accidentului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Tulcea: Doi tineri, răniţi într-un accident rutier
Tulcea: Doi tineri, răniţi într-un accident rutier

Șoferul bănuit că a provocat vineri seara un accident pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma căruia o femeie care se afla pe trotuar a murit, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

IPJ Cluj a anunțat sâmbătă dimineață că bărbatul, un cetățean finlandez de 38 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost prins la scurt timp de la producerea evenimentului, după ce părăsise locul accidentului fără încuviințarea poliției.

„Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției si conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

Accidentul a avut loc vineri seara pe strada Romul Ladea din Cluj-Napoca.

Primele date ale polițiștilor arătau că șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe trotuar, unde a accidentat mortal o femeie de 70 de ani, din Huedin. Ulterior, polițiștii au precizat că femeie avea 45 de ani și era din Cluj-Napoca.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel