Româncă, ținută captivă în hotel de un italian. A reușit să sune o prietenă, care a apelat poliția

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Italia. Un român și-a bătut, violent, soția, apoi a atacat carabinierii
Italia. Un român și-a bătut, violent, soția, apoi a atacat carabinierii

O româncă de 30 de ani a fost ținută captivă de un individ de 28 de ani cu antecedente penale. Acesta a închis-o în camera de hotel, a agresat-o și a obligat-o să se drogheze, relatează presa italiană. 

Tânărul de 28 de ani spune despre femeie că este escortă. Acesta ar fi fost de acord să o plătească și să meargă cu ea la un hotel din apropiere, numai că odată ajunși la locație, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Totul s-a întâmplat într-un hotel din Desio, Italia, zona Monza.

Tânărul de 28 de ani a fost arestat pentru că a bătut, răpit și a legat-o pe femeie.

Carabinierii au reușit să-i dea de urmă și să-l prindă, mulțumită unui apel al unei prietene de-ale tinerei. Se pare că românca a reușit să o sune și să-i spună unde se află. 

Ajunși la hotel, militarii au auzit gemete dintr-una dintre camere. Tânăra, care a explicat că a fost forțată să se prostitueze pentru a supraviețui, a spus că a fost și bătută în mod repetat. 

Cum au găsit-o polițiștii pe femeia de 30 de ani

 

Când carabinierii au ajuns la hotel, au găsit-o pe femeie la pământ, în stare de șoc și cu semne vizibile de violență pe corp. Aceasta a spus că a fost ținută la hotel împotriva voinței ei de câteva ore și că a fost la rândul ei obligată să ia cocaină.

Fata fusese deposedată de telefonul mobil și agresată de clientul ei: „Dacă țipi, te omor”, a spus el, conform relatării fetei. Aceasta a mai explicat că ar fi fost agresată și cu cablul telefonului fix din camera de hotel. 

Odată identificat, s-a aflat despre tânărul de 28 de ani că avea deja o condamnare la activ, pentru tentativă de omor (în 2016). Acesta a încercat să-și omoare tatăl vitreg, un om de afaceri din Spoltore, în colaborare cu mama sa. 

Planul, pus la cale de femeie, era să-l ucidă prin administrarea unui anticoagulant, care i-ar fi provocat sângerări interne, făcând ca totul să treacă drept moarte naturală.

Crima a fost zădărnicită grație cercetărilor carabinierilor ca urmare al unui atac asupra omului de afaceri, pus la cale tot de de mamă și de fiu, care ar fi trebuit să-i provoace leziuni interne. Tânărul de 28 de ani a fost condamnat la 12 ani și 8 luni de închisoare pentru această infracțiune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel