Româncă moartă după ce a fost lovită, pe trotuar, de o mașină: Șoferul furase autoturismul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din municipiul Vaslui a fost arestat preventiv, sâmbătă, după ce în cursul zilei de vineri, fără a deţine permis de conducere, a sustras o maşină cu care a pătruns pe trotuar, rănind grav o femeie de 66 de ani care a murit ulterior la un spital din judeţul Iaşi, unde fusese transferată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosinţă şi vătămare corporală din culpă.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri vasluieni s-a stabilit că în ziua de 7 august, bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor s-a urcat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, fără a avea acordul proprietarului şi fără a deţine permis de conducere şi l-a condus pe strada Racova din municipiul Vaslui, către strada Libertăţii. În zona Şcolii Generale nr. 1 Vaslui, acesta a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a străzii şi a acroşat trei pietoni care stăteau sprijiniţi de fundaţia de beton a unui gard împrejmuitor.

În urma impactului, o femeie de 66 de ani din municipiul Vaslui a fost vătămată grav, fiind transportată la o unitate medicală de pe raza judeţului Iaţi, unde a decedat în cursul serii trecute. Celelalte două victime minore, în vârstă de 11, respectiv 14 ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde au beneficiat de asistenţă medicală, fără a fi necesară internarea", au informat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a proba întreaga activitate infracţională a bărbatului, informează Agrepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel