ȘOC în Italia! Româncă, ÎMPUȘCATĂ mortal de soțul italian

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă a fost împușcată mortal de soțul său, un italian în vârstă de 59 de ani. Tagedia s-a petrecut marți, 07 mai, în apropiere de Roma.

Destin tragic pentru o româncă în vârstă de 45 de ani stabilită în Italia. Carmen şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de marţi, 7 mai, după ce a fost împuşcată mortal chiar de soţul ei italian.

Cei doi soți trăiau în localitatea Cave, în apropiere de Roma, relatează presa din Italia.

Conform publicației Il Messaggero, Carmen era căsătorită de câţiva ani cu Antonio Brigida, un bărbat de 59 de ani care lucrează în transporturi, dar şi ca voluntar pentru Crucea Roşie.

Din primele date ale anchetatorilor, se pare că cei doi s-au fi certat minute bune înainte ca românca să fie ucisă. Carmen ar fi vrut să-l părăsească pe Antonio, dar acesta nu a putut să accepte acest lucru. Se pare că relaţia dintre cei doi nu mai mergea, iar românca a vrut să iasă din acest mariaj.

Italianul a descărcat arma de mai multe ori în corpul româncei

 

Înfuriat la culme, bărbatul a scos pistolul pe care îl deţinea legal şi a împuşcat-o pe româncă de mai multe ori. Vecinii celor doi au dat alarma, după ce au auzit împuşcăturile. La fața locului, Carabinierii au fost șocați de ce au găsit: românca era moartă, într-o baltă de sânge, iar italianul încă mai ţinea pistolul în mână.

Potrivit informațiilor obținute de presa din Italia, atât italianul, cât şi românca, nu se aflau la prima căsnicie. Vecinii cuplului susţin că cei doi nu obișnuiau să se certe, fiind o atmosferă calmă între ei.

Ancheta va fi condusă de un procuror din Tivoli, urmând ca adevărul din spatele tragediei să iasă la lumină.

sursa: Il Messaggero

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel