Româncă împușcată în cap de iubitul italian după un scandal monstru

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă împușcată în cap de iubitul italian
Româncă împușcată în cap de iubitul italian

O tânără în vârstă de 20 de ani din județul Braşov a fost la un pas de moarte după ce iubitul său, un italian de 47 de ani, a împuşcat-o în cap după o ceartă care a degenerat. Fata a fost transportată la spital, iar italianul a fost arestat. 

Italianul de 47 de ani avea o relație cu tânăra româncă, în vârstă de 20 de ani şi locuiau într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni. Într-o seară, cei doi au băut împreună, iar la un moment dat, s-au luat la ceartă, şi totul a degenerat într-un scandal monstru.

Orbit de furie, italianul a început săo lovească pe concubina sa cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat a pus mâna pe pistolul cu aer comprimat și a împușcat-o în cap.

Cea care a sunat la 112 și a cerut ajutor a fost chiar fata care le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat. Un echipaj de la amulanță a preluat-o pe tânără și a dus-o la spital, unde a primit ingrijirii.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul nu avea permis de port armă și l-au reținut imediat. Mai apoi el a fost arestat pentru 30 de zile si este acuzat acum de violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, relatează Știrile KanalD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel