Româncă de 77 de ani din Giurgiu, atacată şi sfâşiată de câinii pe care îi îngrijea

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
amstaff
amstaff

O bătrână în vârstă de 77 ani din judeţul Giurgiu a murit, miercuri după-amiaza, după ce a fost atacată de doi câini rasa Amstaff, care aparţin fiului său şi pe care îi îngrijea.

 

Cazul a fost sesizat Poliţiei de către o vecină a bătrânei, care a fost muşcată şi ea de unul dintre animale. Potrivit oficialilor IPJ Giurgiu, incidentul s-a produs în comuna Prundu, în jurul orei 13:00. Politiştii au fost anunţaţi prin 112 de către o femeie de 79 de ani din localitate, care a reclamat că a auzit strigate de ajutor din curtea vecinei sale şi ca a mers la aceasta să vadă ce i se întâmplă, însă când a încercat să intre în curte a fost atacată de doi câini, fiind muşcată de unul dintre acestia.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Prundu, deţinea în curtea locuinţei, 2 câini, rasa Amstaff, care în jurul orelor 13.00, au atacat-o pe mama acestuia, o femeie în vârsta de 77 de ani, pe timpul desfăşurării activităţilor de îngrijire a acestora, iar leziunile produse au condus la decesul acesteia" precizează politiştii din Giurgiu.

În urma decesului femeii, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar fiul acestuia a fost amendat contravenţional în baza OUG 55/2002, pe motiv ca nu a declarat câinii organelor de poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel