Româncă de 16 ani, şantajată şi impusă de un bărbat să se prostitueze 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bordel_germania
bordel_germania

O tânără de doar 16 ani, din Bucureşti, a trecut prin şase luni de teroare, după ce a fost racolată pentru prostituţie de către un bărbat de 50 de ani, care a pretins că este un prosper om de afaceri cu relaţii în industria de show-biz.

 

Acesta din urma, i-a creat o stare de dependenţă tinerei, căreia i-a cerut să facă poze şi filmuleţe cu caracter sexual, apoi obligând-o să se prostitueze. Pentru a se asigura că tânăra îi ascultă ordinele, bărbatul, împreună cu o alta femeie ce i-a fost complice, au inventat nu doar personaje imaginare, care să o ameninţe pe tânără, dar şi o crimă, la care minora ar fi fost complice.

Procurorii DIICOT susţin că astfel eleva de 16 ani a fost pusă într-o stare de teroare psihologică şi constrângere morală, ce a durat din noiembrie 2019 până în luna aprilie a acestui an. "Profitând de starea de dependenţă pe care au indus-o victimei, cei doi au determinat-o sa realizeze fotografii si filmări, in care avea un comportament sexual explicit, pe care ulterior le-au stocat în sisteme informatice şi alte mijloace de stocare a datelor", arată procurorii DIICOT.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi duminică de către autorităţi, fiind acuzaţi de trafic de minori, pornografie infantilă, act sexual cu un minor, şantaj, violarea vieţii private şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel