Român ucis cu o pereche de chiloți de soțul amantei cu care plecase în Spania

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captura prealpina.it
Sursa foto: captura prealpina.it

Crimă pasională în noaptea de joi spre vineri în judeţul Argeş. Un soţ gelos, care şi-a prins soţia în casă cu un alt bărbat, l-a ucis în pumni pe amantul femeii. Cei doi amorezi s-ar fi cunoscut în Spania, unde au început o relația, continuată și când s-au întors în țară.

Un bărbat l-a ucis pe amantul soției lui, pe care aceasta îl întâlnise în Spania. Tragedia a avut loc în comuna argeșeană Cetățeni. Lupta lor a fost auzită de o femeie care a sesizat poliția, în cursul nopții de joi. Crima a fost descoperită abia în această dimineaţă, când poliţiştii din Câmpulung au fost sesizaţi că într-o grădină de la marginea localităţii a fost găsit un bărbat mort.

Triunghiul amoros era știut în tot satul, la Cetățeni. Soțul  în vârstă de 47 de ani era căsătorit cu femeia mai mică decât el cu 7 ani. Aveau împreună doi copii. Numai că partenera lui de viață a plecat în Spania și acolo l-a întâlnit pe un bărbat din Dâmbovița. Bărbatul are 40 de ani şi este din comuna vecină, Malu cu Flori, judeţul Dâmboviţa.

Relația extraconjugală a durat și când au revenit în țară, iar femeia a și încercat să își părăsească soțul de câteva ori. Asta ar fi făcut și joi noaptea. Și-a luat mai multe sacoșe cu haine și a plecat cu iubitul. Numai că bărbatul înșelat i-ar fi surprins, relatează Antena 3.

"Cei doi bărbați s-au bătut pe un câmp, iar femeia a fugit, dar fără să anunțe pe cineva de incident sau să sune la 112. Serviciul de urgență a fost însă apelat de către o tânără a cărei casă este aproape de zona în care se băteau soțul și amantul", a explicat un cetățean. Potrivit unor surse, citate de Antena 3, soțul și-ar si ucis rivalu strangulându-l cu o pereche de chiloți.

Pe lângă ancheta pentru crimă,  a fost deschisă și o verificare internă cerută de conducerea Poliției Argeș. În procesul verbal de constatare, agenții care au mers la fața locului au scris că au verificat zona și nu au văzut nimic. Dar, și faptul că totul a fost filmat cu camera din dotarea unuia dintre subofițeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel