Român reţinut după ce ar fi dus mai multe tinere să se prostitueze în Spania şi Franţa

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Craiova, care ar fi racolat mai multe tinere, printre care două minore, şi le-ar fi determinat să practice prostituţia în Craiova şi în localităţi din Franţa şi din Spania, a fost reţinut în urma unei percheziţii domiciliare şi ulterior a fost arestat preventiv, informează IGPR într-un comunicat remis vineri.

Percheziţia, efectuată de procurori DIICOT şi poliţişti de combatere a criminalităţii organizate, a avut loc în municipiul Craiova, la locuinţa bărbatului bănuit de trafic de minori şi trafic de persoane.

"Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2018, persoana în cauză, un bărbat, de 31 de ani, din Craiova, ar fi racolat, profitând de starea lor de vulnerabilitate, trei tinere din judeţele Dolj, Bacău şi Arad, dintre care două minore. Acesta le-ar fi închiriat apartamente în regim hotelier în municipiul Craiova şi le-ar fi determinat să practice prostituţia. Ulterior, două dintre aceste tinere ar fi fost transportate în Spania - Almadralejo şi Franţa - Nantes, unde ar fi practicat prostituţia", precizează sursa citată.

În urma percheziţiei, bărbatul a fost condus la audieri la sediul DIICOT Craiova, iar din locuinţă au fost ridicate un telefon mobil şi diverse înscrisuri.

Bărbatul bănuit de trafic de minori şi trafic de persoane a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Tribunalul Dolj a emis vineri, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel