Român reţinut, după ce a obligat o tânără să se prostitueze şi i-a ţinut fiica în condiţii mizere: „I-a afectat dezvoltarea fizică şi intelectuală“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce ar fi obligat o tânără de 27 de ani să se prostitueze şi i-ar fi ţinut fiica, în vârstă de aproape trei ani, în condiţii precare, informează vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul a obţinut foloase materiale de pe urma activităţii femeii.

"Totodată (...), bărbatul o ţinea în condiţii precare pe minora, de 2 ani şi 10 luni, a tinerei, afectându-i acesteia dezvoltarea fizică şi intelectuală. În cadrul activităţii, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Maramureş, emise de un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare", precizează IPJ, potrivit Agerpres.

Român reţinut, după ce a obligat o tânără să se prostitueze şi i-a ţinut fiica în condiţii mizere



Faţă de două persoane au fost emise mandate de aducere la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, iar un bărbat de 46 de ani a fost reţinut.

"Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost ridicate şi indisponibilizate bunuri constând în: 20 grame de materie vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi cannabis, 1 pistol air soft, 524 bile, 2 telefoane mobile şi 2 cartele telefonice. Faţă de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Baia Mare, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore", arată IPJ Satu Mare.

Bărbatul este cercetat pentru proxenetism şi rele tratamente aplicate minorului.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

Român din Italia, acuzat că și-a forțat soția să se prostitueze pentru a plăti facturile: "Masaje fierbinți în schimbul banilor“

 

Ionuț T., un cetățean român în vârstă de 37 de ani, cu condamnări anterioare, va fi acuzat de proxenetism, după ce a publicat fotografiile soției sale pe internet și a obligat-o să se prostitueze într-un apartament din zona Termini.

Românul de 37 de ani a publicat fotografii pornografice ale soției sale pe internet și a organizat sesiuni de sex plătit pentru ea într-un apartament de tip bed and breakfast din apropierea gării Termini din Roma. Ionuț T. va trebui să răspundă astfel la acuzația de exploatare a prostituției.

Masaje fierbinți în schimbul banilor și fotografii în lenjerie intimă pentru a face reclamă anunțului postat pe un chat de întâlniri. Totul a fost organizat și planificat de soțul femeii, care nu numai că a obligat-o să se prostitueze, dar i-a cerut apoi să îi dea toți banii primiți de la clienți. Acești bani erau apoi folosiți pentru activitățile de zi cu zi, de la cumpărături la supermarket la plata facturilor.

Anunțul de pe net: masaje fierbinți în schimbul banilor

 

Potrivit Il Messaggero, la început a fost anchetată și soția bărbatului. Mai târziu, însă, a fost dezvinovățită: știa, dar era prea speriată pentru a găsi curajul de a denunța. De-a lungul anului 2020, aceasta s-a pretat la cererile soțului său și s-ar fi întâlnit cu mai mulți clienți în incinta unui bed and breakfast din via Giolitti, lângă gara Termini.

Activitatea pusă la cale de bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost descoperită de ofițerii postului de poliție Esquilino în timpul unui control la unitatea de cazare, care avea ca scop verificarea respectării reglementărilor anti-Covid. În plus, la secția de poliție ajunseseră mai multe rapoarte care sugerau existența unui centru de prostituție în interiorul clădirii, așa că polițiștii au decis să verifice. În apartamentul închiriat de cuplu se aflau bancnote de 50 și 20 de euro, în valoare totală de 230 de euro. Femeia le-a povestit imediat totul ofițerilor, spunând că niciodată până atunci nu găsise curajul de a raporta ceea ce soțul ei o obliga să facă, potrivit FanPage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel