Român mort într-un microbuz, lângă soție. Polițiștii au deschis dosar pentru „ucidere din culpă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat a murit într-un microbuz, lângă soție, în timp ce mergeau la rude. Medicul de familie refuzat să emit un certificat constatator de deces, astfel că polițiștii au deschis un dosar de cercetare pentru „ucidere din culpă.

La data de 11 ianuarie 2021, la ora 11.48, Secția de Poliție Burdujeni a fost anunțată prin 112 de despre faptul că un bărbat a decedat într-un microbuz TPL.

La fața locului a fost găsită Florica I., soția lui Costică I. (63 de ani), din municipiul Suceava, care a precizat că, în cursul zilei de 11 ianuarie a.c., la ora 11.00, a plecat de acasă cu soțul său, cu intenția de a vizita niște rude. Cei doi s-au deplasat cu un microbuz TPL, iar când au ajuns în stația amplasată vis – a – vis de Biserica „Sfânta Treime”, soțului său i s-a făcut rău și a căzut, inconștient. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, constatând decesul.

Dosar penal pentru „ucidere din culpă”, după refuzul medicului de familie

 

Din discuțiile purtate cu Florica I. a reieșit faptul că soțul său se simțea rău de mai mult timp, în sensul că prezenta o amorțeală la mâna stângă și dureri abdominale, dar a refuzat să se deplaseze la spital pentru investigații. Costică I. era în evidențele medicului de familie cu hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, hepatită cronică și mai multe boli pulmonare, urmând tratament în acest sens.

Polițiștii au luat legătura cu medicul de familie al defunctului, care a precizat că are cunoștință despre situația lui Costică I., dar nu este de acord să elibereze certificat constatator al decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, potrivit Ziar de Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel