Român, liderul unei bande de trafic de persoane, încarcerat imediat ce a intrat în UK: „Am eliminat o persoană îngrijorătoare din comunitate“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cetățean român în vârstă de 40 de ani a fost încarcerat pentru o săptămână după ce a fost condamnat pentru că a intrat în mod conștient în Irlanda de Nord încălcând un ordin de expulzare.

Ioan L. a primit pedeapsa cu închisoarea după ce a pledat vinovat de această infracțiune vineri, la Craigavon Magistrates' Court.

De asemenea, el va fi expulzat din Marea Britanie de către Ministerul de Interne la o dată ulterioară.

L. a fost condamnat anterior la o pedeapsă totală de trei ani și nouă luni după ce a pledat vinovat pentru o serie de infracțiuni care datează din 2014.

Român, liderul unei bande de trafic de persoane, încarcerat imediat ce a intrat în UK

 

Infracțiunile au inclus cinci capete de acuzare pentru trafic de persoane în Regatul Unit în scopul exploatării, conspirație pentru a face trafic de persoane în Regatul Unit în scopul exploatării, acționarea în calitate de șef de bandă fără licență și conversia de bunuri infracționale în 2016.

De asemenea, acesta a primit un ordin de expulzare și a fost expulzat din Marea Britanie.

Poliția din Portadown: „Am eliminat o persoană îngrijorătoare din comunitate“

 

În urma unor rapoarte din partea comunității locale care au semnalat că acesta s-a întors în zonă, o investigație efectuată de investigatori specializați în trafic de persoane, împreună cu polițiștii de la Imigrări și unitatea de poliție rutieră, a dus la arestarea sa.

PSNI a declarat că acest efort combinat a eliminat o persoană îngrijorătoare din comunitatea din Portadown.

Sergentul detectiv Hyslop a declarat: "A fost arestat: "Dacă cineva are preocupări cu privire la traficul de persoane în zona lor, îl încurajăm să contacteze poliția la numărul 101.", potrivit armaghi.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel