Postarea virală a unui român la Paris: "Dați mii de euro să vedeți șobolani și mormanul ăla de fiare. În România nu v-ați duce!"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un român care s-a filmat în Paris lângă niște ghetouri a devenit viral, după ce a transmis un mesaj în care îi critică pe cei care cheltuiesc foarte mulți bani ca să viziteze capitala Franței, o destinație nu tocmai frumoasă, în opinia sa. 

Mesajul său a fost apreciat de foarte mulți internauți. Mulți dintre românii care i-au răspuns autorului postării au confirmat experiența deloc plăcută în Paris și spun că nu ar mai reveni. Alți internauți au cerut însă ceva mai mult respect din partea românilor care ajung în capitala Franței.

"Toți ăștia care spuneți că este Parisul frumos, ia vedeți e frumos aici? E frumos Parisul? Voi ăștia care vă duceți să vedeți mormanul ăla de fiare (turnul Eiffel-n.r.). Dați mii de euro să vedeți un morman de fiare. Ia uitați: mizerie și gherete peste tot. Mizerie peste tot. În România nu v-ați duce să vedeți și voi un Maramureș, să vedeți o Bucovină, să vedeți ... Veniți să vedeți ghetouri și șobolani!" a spus acesta.

Mesajele românilor. Mulți sunt de acord, alții cer mai mult respect pentru capitala Franței

 

Imediat, au apărut sute de mesaje din partea altor români care au vizitat sau chiar au trăit mulți ani la Paris:

"Fost în Paris, am stat o lună! Subscriu! Nu mai vreau! Nici Londra etc." spune Marian. 

"20 de ani am fost in Paris. M-am întors in Maramures, țara mea este paradisul mea," a comentat Lorena. 

"Am fost în Paris, șocant, nu mi-a plăcut, nu mai merg," a spus și Maria. 

"Fost in Paris. Cât eu trăiesc nu mai merg," a comentat și Claudiu. 

"Am lucrat pe navă de croaziera pe râul Sena în Paris. Nu mai vreau sa vad Parisul deloc! Nici în România nu am văzut ce am văzut pe străzile Parisului!" a spus Alex.

"Părinții, noștri, sau bunicii pe vremuri când treceau granița, se comportau frumos, si respectau orice, tara ,acum generația noastră doar sa critice," îi critică o fată pe cei care au comentat anterior. 

"Cea mai frumoasa țara o avem noi...pacat ca nu stim sa apreciem ce avem si mergem si promovam alte tari!!!" a spus altă persoană.

Vezi mai jos clipul și comentariile:

 

@claudiuudy92 #5pasidebine #misiuneatiktok #claudiuudy92 #tiktok #udy #truckdriver #work #paris ♬ sunet original - claudiuudy92????

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel