Român, implicat într-un jaf de 1 milion de euro în Franța, prins în România

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Banda de hoți români, condamnată în Italia: Au fuart peste 100.000 de euro de pe cardurile bătrânilor / catuse
Banda de hoți români, condamnată în Italia: Au fuart peste 100.000 de euro de pe cardurile bătrânilor / catuse

Un român a fost găsit în comuna sa natală după șapte ani de la un jaf comis în Paris, când a dispărut cu 1 milion de euro. Bărbatul în vârstă de 30 de ani din Săvinești, județul Neamț, era urmărit pentru furt și tâlhărie calificată în Franța, unde era implicat într-un jaf de peste 1 milion de euro.

Polițiștii l-au depistat și reținut după 7 ani de la comiterea faptelor. La data de 8 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Neamţ, în colaborare cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, au depistat un bărbat, de 30 de ani, din Săvineşti, care era urmărit la nivel internaţional. Bărbatul este cercetat pentru comiterea unor infracţiuni de furt şi tâlhărie calificată, potrivit Agerpres.

Conform anchetatorilor, inculpatul a pătruns în 2013 într-un magazin din Paris, alături de alți bărbați, înarmați cu arme, topoare și ciocane, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, bijuterii și ceasuri de lux. Prejudiciul total a fost estimat la 1.1 milioane de euro.

 Bărbatul va fi prezentat Curții de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare. „Un bărbat, de 30 de ani, din Săvinești, județul Neamț, căutat de autoritățile din Franța, a fost depistat de polițiștii din Neamț. Acesta era urmărit, la nivel internațional, pentru furt și tâlhărie calificată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel