ROMÂN din Londra, MESAJ, în direct, pentru Dragnea: „Noi în Diaspora suntem la curent! Să nu creadă că ne pot prosti”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Doru Mihalachi, originar din Bacău, ofițer în rezervă al Armatei Române, este cetățean britanic și muncește la Londra din 2001.

În urmă cu câteva zile s-a aflat față în față cu Dacian Cioloș, venit în vizită pe șantierul unde muncesc Doru Mihalachi și alte câteva sute de români.

Doru Mihalachi a vorbit la „Exces de Putere” despre întâlnirea sa cu liderul Plus și despre situația din România.

„M-am oprit direct în fața domnului Cioloș, căruia m-am prezentat. I-am zis că noi românii din diaspora suntem foarte bine orientați, suntem mulți oameni informați și nu mai merge ca altă dată. În 2016 ați venit pe undeva pe ușa din dos la guvernare. Eu îmi iubesc țara mai mult decât pe mine însumi. Dar ce ați făcut în 2016, când ați împrumutat bani de la Banca Europeană și i-ați virat direct către multinaționale, când prin ministrul zero, Ghinea, nu am accesat fonduri europene.

Și lui domnul Dragnea i-aș spune următoarele lucruri: nu s-a făcut tot ce trebuie pentru demolarea acestui sistem odios, de la Băsescu și perpetuat de Iohannis. Au avut o eminență lângă ei, pe Tudorel Toader, nu știu pe cine o să numească. Trebuie curățat sistemul judiciar. Noi în Diaspora suntem la curent cu toate astea. Să nu creadă că ne pot prosti”, a declarat la Antena 3 Doru Mihalachi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel