Român din Italia, prins beat mort la volan. Avea în mașină 12 sticle goale de bere, dar susținea că n-a băut nimic

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român a fost reținut în Italia, după ce polițiștii l-au prins beat mort la volan. În mașină avea 12 sticle goale de bere.   

Polițiștii italieni au denunțat un șofer român, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Mașina condusă de bărbat mergea în zig-zag și doar un noroc chir a făcut ca această să nu se ciocnească cu alte mașini aflate în trafic. 

Totul s-a întâmplat în plină zi pe drumul provincial către localitatea Chignolo Po, o comună din provincia Pavia.

Potrivit unui comunicat al poliției, mașina înmatriculată în Germania și condusă de un bărbat din România a fost imobilizată, reprezentând un real pericol pe șosea.

În urma percheziționării mașinii, oamenii legii au găsit nu mai puțin de douăsprezece sticle de bere goale. Românul a fost supus etilotestului, având o alcoolemie aproximativ dublă față de limita admisă. Mașina acestuia a fost confiscată, iar permisul i-a fost suspendat permisului.

Potrivit publicației La Provincia Pavese, în Chignolo, în ultimele luni, municipalitatea și poliția locală au organizat un serviciu specific pentru a identifica șoferii care conduc în stare de ebrietate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel