Român din Italia, ”fugărit” de un italian căruia i-a furat mașina de sub nas. Hoțul a părăsit automobilul și s-a ascuns în tufiș 

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Scenă desprinsă din filmele de comedie, pe străzile din Verona. Un hoț român s-a lăsat păgubaș după ce i-a furat mașina unui italian, și s-a ascuns într-un tufiș sperând că nu va fi găsit. 

Un român în vârstă de 40 de ani, cu un istoric bogat de infracțiuni, a fost arestat pentru furt calificat după ce a sustras o mașină aseară în Verona. Incidentul a avut loc în apropierea unei farmacii din via Colonnello Fincato, când individul a profitat de un moment de neatenție al proprietarului și a plecat cu mașina acestuia.

Românul a încercat să convingă victima să nu sune la poliție

 

Norocul a fost de partea victimei, care a fost alertată de un trecător și s-a mobilizat rapid pentru a-și urmări vehiculul furat, având chiar ajutorul oferit de un alt șofer. În timp ce urmărea hoțul, proprietarul a contactat imediat poliția și le-a furnizat informații în timp real despre mișcările mașinii.

În cele din urmă, infractorul a fost forțat să oprească mașina pe marginea drumului, unde a încercat să convingă proprietarul să nu cheme autoritățile. Cu toate acestea, hoțul a fost identificat și arestat de ofițerii de poliție în scurt timp, după ce s-a ascuns într-un tufiș. 

Astăzi, judecătorul a confirmat arestarea bărbatului și a dispus trimiterea acestuia la poliția judiciară pentru continuarea investigațiilor.

---------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel