Român de 68 de ani, arestat după ce ar fi agresat sexual o fetiţă de 9 ani

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat de 68 de ani a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală, infracţiune care ar fi fost comisă asupra unei minore de 9 ani, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Fata ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului, în timp ce se afla în vizită la sora bunicii sale, în oraşul Năvodari.

"Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, poliţiştii oraşului Năvodari au identificat un bărbat, de 68 de ani, bănuit că ar fi atins o minoră, în vârstă de 9 ani, în mai multe zone ale corpului. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că fapta ar fi avut loc în dimineaţa zilei de 30 mai a.c., în oraşul Năvodari, în timp ce minora se afla în vizită la sora bunicii sale", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în urma probatoriului administrat în cauză poliţiştii l-au reţinut pe suspect pe bază de ordonanţă, ulterior Judecătoria Constanţa emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel