Român, angajat al unei primării din judeţul Vrancea,  închisă din cauza COVID-19, a murit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 34 de ani, angajat la Primăria Panciu, din județul Vrancea, a murit la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din cauza COVID-19. Acesta suferea și de alte afecțiuni.

 

Ionuţ Bută, şeful Serviciului de Urbanism din cadrul Primăriei Panciu a murit la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” din Capitală. Iniţial, el fusese internat la Spitalul Judeţean din Vrancea, dar starea i s-a agravat, astfel că medicii au decis să-l transfere la unitatea din Bucureşti.

Primele informații arată că tânărul avea şi alte boli care s-au agravat din cauza infecţiei. Şeful Serviciului de Urbanism avea 34 de ani şi era finul primarului din Panciu, Iulian Nica. Edilul şef este cercetat într-un dosar penal de corupţie şi a fost plasat sub control judiciar, iar atribuţiile de serviciu i-au fost preluate viceprimarul Dumitru Huzum care s-a îmbolnăvit de COVID-19, transmite Mediafax.

De altfel, virusul a făcut ravagii în Primăria Panciu, unde a fost declarat focar. Activitatea instituţiei a fost oprită câteva zile, timp în care s-a făcut dezinfecţia clădirii şi a fost delegată o persoană care să conducă Primăria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel