Român de 17 ani, fără permis și după ce consumase un „cocktail“ de droguri, urmărire ca-n filme în Austria: O polițistă, rănită

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
austria_sofer_roman_de_tir_a_atacat_un_coleg
austria_sofer_roman_de_tir_a_atacat_un_coleg

Un român de 17 ani, fără permis de conducere, sub influența drogurilor și care rula cu mai mult de 100 km / h, s-a izbit de o mașină de poliție, la finalul unei curse ca în filme. O polițistă a fost rănită.

Sâmbătă, cu puțin înainte de ora 23:00, un șofer român de 17 ani a fost protagonistul unei urmăriri cu poliția, în orașul Salzburg. Potrivit anchetei, el a condus sub influența drogurilor (canabis, cocaină, benzodiazepine) și fără permis de conducere în districtul Lehen, informează  Salzburger Nachtrichten.

Cu trei ocupanți au mașinii, toți români, erau la o  „plimbare“ nebună, uneori călătorind cu peste 100 km / h, cu poliția pe urme. La un moment dat, băiatul a lovit o a doua mașină de poliție  și o polițistă a fost rănită. În plus, mai mulți trecători au fost puși în pericol și au trebuit să sară în lateral în fața mașinii tânărului de 17 ani care locuiește în Salzburg.

După cum a anunțat Peter Egger, purtătorul de cuvânt al Curții Regionale din Salzburg,  tânărul de 17 ani a fost închis marți după-amiază. În plângerea penală deja existentă din cadrul parchetului public, băiatul este acuzat că a opus rezistență unui orgn al statului, a pus în pericol securitatea fizică a trecătorilor, a produs vătămări corporale grave și daune materiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel