EXCLUSIV  Român condamnat pentru viol în Anglia, trage cu dinții să nu fie adus în țară: „Am soția și copiii aici!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare, în Burton on Trend Anglia, după ce a violat o tânără de 19 ani pe care a luat-o cu mașina sa, sub pretextul de a o duce acasă. Pe drum însă, profitând că fata era într-o stare avansată de intoxicație alcoolică, a viola-o, apoi a dat-o jos din mașină și a abandonat-o.

Un șofer român, angajat al unei companii de transport alternativ de persoane, a acceptat să ia o tânără de 19 ani, pentru a o duce acasă,  Burton on Trend, după ce petrecuse până dimineața alături de niște prieteni într-un club. 

La plecare, tânăra a chemat un taxi pentru a se deplasa spre casă, însă firma de taxiuri nu a acceptat să o transporte la domiciliu întrucât nu a acceptat asigurarea ei că va plăti la destinație, aceasta neavând bani asupra sa.

Ulterior, fata, crezând că se află într-un taxi, amintirea ei asupra evenimentelor fiind foarte limitată, s-a îngrijorat constatând că nu este dusă în direcția corectă spre casă, ea aflându-se în acel moment în autoturismul aparținând românului. La un moment dat, bărbatul a oprit autoturismul într-o locație izolată, și a mers e bancheta din spate unde era tânără, forțând-o să întrețină cu el un raport sexual oral și unul vaginal, ambele neprotejate, împotriva voinței acesteia, după care a dat-o jos din mașină în Burton on Trend.

Viol, după ce a condus mașina sub influența drogurilor și alcoolului

 

A doua zi a povestit cele întâmplate tatălui sau si poliției, iar românul a fost identificat rapid și arestat după ce poliția a găsit probe ale violurilor, iar din declarația acestuia rezultă că, anterior săvârșirii infracțiunilor, consumase droguri, respectiv cannabis,  și alcool.

În decembrie 2018, românul CI a fost condamnat definitiv de Curtea Coroanei Stafford la 6 ani și 8 luni închisoare, respectiv 2.435 zile închisoare, pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol, după ce „la data de 23.06.2018, cu intenție, a întreținut cu persoana vătămată Jade Statham, împotriva voinței sale, un raport sexual oral și un raport sexual vaginal“, se arată în hotărâre. Tot atunci, instanța britanică a emis și un ordin de deportare, astfel încât românul să fie transferat pentru executarea pedepsei într-un penitenciar din România. 

Bărbatul se împotrivește însă, și cere să fie lăsat să execute restul pedepsei în Anglia, „motivând că soția și copiii se află în Marea Britanie“, se arată în motivarea deciziei prin care Curtea de Apel Bacău a încuviințat recunoașterea hotărârii emise de instanța engleză și transferarea sa în România, se arată pe Roli.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel