Fiul lui Sile Cămătaru, condamnat pentru infracţiuni la traficul rutier, prins în Italia

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat urmărit internaţional după ce a fost condamnat la trei ani şi şapte luni de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier a fost prins în Italia, a informat, marţi, Poliţia Capitalei. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Vasile Daniel Balint, fiul interlopului Sile Cămătaru.

Potrivit unui comunicat al DGPMB transmis AGERPRES, luni, în urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile din Italia a fost depistat un bărbat, urmărit internaţional, căutat în baza unui mandat european de arestare.

Potrivit unor surse, cel capturat este Vasile Daniel Balint, unul dintre fiii interlopului Sile Cămătaru. El a fost prins în Italia, după ce a fugit din România și a fost dat în urmărire internațională, având o condamnare la 3 ani și 7 luni de închisoare.

Român condamnat pentru infracţiuni la traficul rutier, prins în Italia

 

'Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani şi 7 luni de închisoare, pentru infracţiuni la regimul rutier şi nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecţie provizoriu', se precizează în comunicat.

Autorităţile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării, menţionează sursa citată. 

Vezi și:

Un român care se afla în arest la domiciliu a fost dat afară din locuință de partenera sa, sătulă de scandaluri pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a decis atunci să intre cu forța în casă, dar femeia a chemat carabinieri. Ieri, acest a fost prins la granița cu Slovenia, când încerca să plece din Italia, și dus la închisoare.

Arestat la granița Italiei cu Slovenia, când voia să fugă

 

Se întorcea acasă de la serviciu și de multe ori îl găsea beat pe partenerul ei, un bărbat de 47 de ani aflat în arest la domiciliu și de naționalitate română. După ce a făcut față tensiunilor tot mai mari și dependenței sale de alcool, femeia a luat decizia dificilă de a-l da afară din casă. Totuși, acest lucru nu a decurs fără probleme.

S-a întâmplat anul trecut în Padova, unde bărbatul a folosit un stâlp lung de lemn pe post de berbec pentru a sparge ușa și a intra înpoi în casă. Femeia a chemat apoi carabinierii, dar însoțitorul a fugit înainte de sosirea soldaților.

El a fost depistat în timpul unui control al soldaților din cadrul Unității Radiomobile Aurisina, care erau angajați într-un serviciu pe valea din spate în Basovizza și Prosecco. Pe numele său era în curs de executare un mandat de arestare emis în 2021 de către Procuratura din Padova, întrucât avea de executat 8 luni de închisoare pentru evaziune.

Bărbatul a fost arestat și închis în închisoarea Coroneo din Trieste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel