Român căutat internațional pentru evaziune fiscală, arestat, de Paște, într-un hotel din Verona

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român cu mandat de arestare pentru evaziune fiscală, prins, de Paște, într-un hotel din Verona. Sistemul informatic al poliției a detectat prezența sa la Hotelul Sammicheli.

Bărbatul, un român în vârstă de 43 de ani, a fost arestat în timp ce era cazat la Hotelul Sammicheli din Via Valverde.  Acesta era căutat pentru infracțiunea de evaziune fiscală și avea un mandat european de arestare emis de Tribunalul din Arad, România.

Era ora 3.45 noaptea trecută când la sediul central al poliției a fost primită o sesizare prin intermediul serviciului "Alloggiati", un sistem informatic utilizat de poliție pentru a detecta prezența unor fugari sau a unor persoane cu mandate de arestare în curs de executare care se cazează în hoteluri.

Aproape cinci ani de închisoare pentru evaziune fiscală

 

Odată declanșată alarma, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și, după ce l-au condus la sediul Lungadige Galtarossa pentru verificările de rigoare, l-au arestat în executarea unui mandat european de arestare emis de autoritățile statului român.

De fapt, bărbatul, în vârstă de 43 de ani și rezident în Belluno, deși necondamnat în Italia, era căutat de mai mult timp de autoritățile judiciare din țara sa pentru infracțiunea de evaziune fiscală.

În această dimineață, el a fost dus la casa districtuală din Montorio de către operatorii Brigăzii Volante și va trebui să execute o pedeapsă de 4 ani și 10 luni de închisoare.

Vezi mai departe

Italia. O româncă a bătut la ușa iubitului ei, la miezul nopții: A sărit să îl înjunghie, bănuind că o înșală

 

O româncă geloasă s-a prezentat la miezul nopții în fața ușii iubitului ei, înarmată cu un cuțit. Bănuind că bărbatul o înșală, aceasta s-a năpustit asupra lui, încercând să îl înjunghie. Locuitorii, auzind țipetele, au fost cei care au chemat ajutoare. Nici măcar intervenția carabinierilor din Brescia nu a pus capăt furiei geloase a femeii.

Continuarea poveștii, AICI.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG      

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel