Italia. O româncă a bătut la ușa iubitului ei, la miezul nopții: A sărit să îl înjunghie, bănuind că o înșală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă geloasă s-a prezentat la miezul nopții în fața ușii iubitului ei, înarmată cu un cuțit. Bănuind că bărbatul o înșală, aceasta s-a năpustit asupra lui, încercând să îl înjunghie. Locuitorii, auzind țipetele, au fost cei care au chemat ajutoare. Nici măcar intervenția carabinierilor din Brecia nu a pus capăt furiei geloase a femeii.

Înnebunită de gelozie, a apărut la casa iubitului ei, în miez de noapte, cu un cuțit mare de bucătărie în mâini. Imediat ce acesta a deschis ușa, ea ar fi încercat să-l înjunghie. Din fericire, tânărul a reușit să se apere, protejându-și fața cu brațele, iar în încăierarea care a urmat cu prietena sa, a suferit răni superficiale.

A fost o noapte de teroare pentru locuitorii unui imobil de pe Via Milano din Brescia, între sâmbătă 15 și duminică 16 aprilie. Țipetele tinerei, o româncă în vârstă de 37 de ani, și cererile disperate de ajutor ale logodnicului ei i-au trezit pe locatarii înmărmuriți: ei au fost cei care au declanșat apelul la numărul de urgență. 

Gelozia, bat-o vina

 

O ceartă violentă și furibundă, cauzată, se pare, de suspiciunile femeii de 37 de ani: se temea că iubitul ei o înșală, așa că s-a repezit la el acasă, însă tânărul nu se afla în compania altor persoane.

Nici măcar intervenția la timp a carabinierilor nu a pus capăt furiei geloase a femeii, ba din contră, furia a urcat și mai mult și nu le-a fost ușor soldaților să o stăpânească.

Cu greu, a fost dusă la cazarmă, unde se pare că a început să se calmeze, și apoi la Spitalul Civil din Brescia pentru a fi supusă controalelor obișnuite, având în vedere starea de agitație în care se afla. Ea a fost acuzată de împotrivire față de un funcționar public.

Rănile suferite de iubit au fost prea minore pentru a declanșa o hotărâre judecătorească: bărbatul are la dispoziție 90 de zile pentru a decide dacă va depune plângere, potrivit Brescia Today.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG     

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel