Român căutat în Italia pentru constituirea unui grup infracţional şi proxenetism, descoperit în Insula Mare

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare

Un român căutat în Italia pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi proxenetism a fost prins în Insula Mare a Brăilei.

Un brăilean pe numele căruia poliţia din Italia a emis mandat de arestare pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi proxenetism a fost descoperit într-o comună din Insula Mare a Brăilei, informează vineri IPJ.

La data de 30 martie, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au depistat pe raza localităţii de domiciliu un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din satul Titcov, comuna Frecăţei, pe numele căruia Republica Reggio Calabrio din Italia a emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi proxenetism", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura controlului judiciar.

Zilele trecute, polițiștii din Italia au prins o româncă în flagrant în timp ce vindea droguri în balcon.

Polițistii din Italia au confiscat drogurile unei românce, apoi au revenit să o salveze de la bătaia soțului supărat că "i-a pierdut prafurile"

 

O româncă, prinsă în flagrant de polițiști pentru că vindea droguri în apartamentul ei din Brianza (Monza), Italia, a fost salvată de aceștia, în aceeași zi, din mâinile soțului ei, care o agresase tocmai pentru că rămăsese fără droguri. Femeia a fost plasată sub control judiciar, iar soțul violent, dus în arest. Acum, românca vrea să își retragă acuzațiile de violență împotriva a soțului.

A fost bătută de soțul ei pentru că fusese arestată în timp ce vindea droguri de către carabinieri, care îi confiscaseră și dozele de cocaină. Dar acum, românca de 33 de ani și-a retras plângerea pentru rele tratamente și vrea să pledeze doar în ceea ce privește posesia de droguri, fiind dispusă, de asemenea, să plătească o sumă unei organizații de tratare a dependenței de droguri pentru a obține o condamnare cu suspendare.

Citește continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel