Român arestat pe aeroport, în Germania, tocmai când se pregătea să fugă în România

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Germania. Un român, reținut pe Aeroportul Dortmund. Ce a făcut bărbatul
Germania. Un român, reținut pe Aeroportul Dortmund. Ce a făcut bărbatul

Poliția federală germană a arestat un român condamnat pentru evaziune fiscală, când se pregătea de plecare, pe aeroportul din Dortmund.

Ieri dimineață (13 noiembrie), ofițerii de poliție federală au pus în executare, pe aeroportul din Dortmund, un mandat de arestare emis de procuratura din Hanovra.

În jurul orei 8.30, un cetățean român s-a prezentat pe aeroportul din Dortmund în timpul controlului poliției de frontieră pentru un zbor cu destinația București. Poliția federală a aflat că bărbatul de 39 de ani avea un mandat de arestare emis de procuratura din Hanovra.

Român arestat pe aeroport, în Germania, tocmai când se pregătea să fugă în România

 

În luna mai a acestui an, tribunalul districtual din Hanovra l-a condamnat pe bărbat la 160 de amenzi zilnice pentru evaziune fiscală. Întrucât bărbatul din Essen nu plătise amenda de 3200 de euro, a fost pus sub înștiințat pentru arestare.

De asemenea, bărbatul condamnat a fost în imposibilitatea de a plăti confiscarea dispusă a unor bunuri în valoare de aproape 6000 de euro.

Polițiștii federali l-au arestat pe bărbatul căutat și l-au dus într-o instituție corecțională pentru următoarele 160 de zile.

Vezi și: Româncă dată dispărută în Germania: Sara-Debora (13 ani) din Saarbrücken a dispărut în drum spre casa

 

Sara-Debora, o fetiță de naționalitate română, în vârstă de doar 13 ani a dispărut în timp ce se întorcea acasă, după ce fusese în vizită la bunica sa, anunță autoritățile din Saarbrücken.

În momentul în care ceasul a arătat ora 2 dimineața, iar fata nu ajunsese încă acasă, părinții ei au sunat la poliție. Sara-Debora, în vârstă de 13 ani, din Burbach (Saarland), a dispărut de sâmbătă.

Tânăra româncă se afla în vizită la bunica ei din Jenneweg și a părăsit apartamentul în jurul orei 16.00 pentru a merge la părinții ei din Püttlinger Straße. Bunica a confirmat că fetița plecase de la ea și venea spre casă.

Sara-Debora nu a mai ajuns însă acasă, iar la primele ore ale dimineții de duminică, familia și-a anunțat fiica dispărută la poliție!

Minora de naționalitate română este căutată de poliție

 

În momentul dispariției, Sara-Deborah purta o jachetă și un pulover din piele neagră, blugi de culoare crem și pantofi roz și negri. Are o înălțime de aproximativ 1,65 m, este slabă și are părul lung și negru.

De caz se ocupă BILD, specializati în căutare de indicii în cele mai mari cazuri de persoane dispărute din Germania

Autoritățile roagă persoanele care o văd să contacteze poliția din Saarbrücken-Burbach la numărul de telefon 0681-97 15 0 sau orice altă secție de poliție pentru informații despre fata dispărută, conform News.EsEuro.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link -> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel