Român ARESTAT în Spania, după ce a comis trei tâlhării în aceeași zi. A sugrumat bătrâni pe stradă și le-a furat bunurile

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a afost arestat în Spania, după ce a jefuit doi bătrâni pe stradă folosind aceeași metodă. Bărbatul îi sugruma, iar apoi le fura bunurile. Cu ajutorul unui complice spaniol, românul a jefuit apoi și un supermarket. 

Agenții Poliției Naționale din localitatea Gandia, comunitatea Valenciană, au arestat doi bărbați, un spaniol și un român, fiind acuzați de tâlhărie. Potrivit oamenilor legii, își strângeau victimele de gât, le imobilizau, după care le furau bunurile.

Potrivit publicației Las Provincias, toate cele trei atacuri au avut loc la sfârșitul lunii noiembrie.

În primul caz, unul dintre atacatori, purtând o cască pentru a nu fi identificat, a abordat din spate un bărbat de 66 de ani, l-a sugrumat și i-a furat portofelul. O oră mai târziu, un alt bărbat a căzut victimă tâlharilor și a rămas fără telefonul mobil.

Cel de-al treilea jaf s-a petrecut în interiorul unui supermarket. Unul dintre ei a intrat și l-a atacat pe casier, în timp ce al doilea îl aștepta afară pe un moped. Vânzătorul a fost rănit la cap și la spate, necesitând îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel