Român arestat în Italia, după ce s-a îmbătat și și-a bătut soția și cumnata. Înarmat cu un cuțit, a sărit la bătaie și la carabinieri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un napoletan și un pakistanez denunțați la poliție de un român pentru înșelăciune
Italia. Un napoletan și un pakistanez denunțați la poliție de un român pentru înșelăciune

Carabinierii din Paterno au arestat un român, de 39 de ani, acuzat de violență domestică, maltratare, vătămare corporală agravată, amenințare și rezistență la un funcționar public. 

Conform celor reconstituite de oamenii legii, bărbatul care s-a întors acasă în stare de ebrietate și-ar fi atacat soția din motive minore, apoi a sărit și la celelalte rude din casă.

Polițiștii au intervenit în urma unui apel la 112, prin care o femeie de origine română a anunțat că a fost agresată de partenerul său. Bărbatul a fost extrem de violent și față de cumnata sa. Carabinierii au intervenit imediat pentru a salva cele două victime românce, scrie cataniatoday.it.

Când au ajuns la locuința în Paternò, militarii au găsit niște cetățeni români, care îi așteptau O femeie avea o rană pe obrazul stâng. Speriată, femeia a relatat că la etaj se afla agresorul, care este în stare de ebrietate.

Cu puțin timp înainte de intervenția militarilor, băratul s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie și și-a amenințata soția cu moarte. Carabinierii l-au găsit pe bărbatul beat care, la vederea lor, a încercat să-i atace cu un cuțit. Înainte a fi blocat, agresorul a reușit să arunce cu un scaun în oamenii legii.

În special, conform celor reconstituite, bărbatul, de origine română, de 39 de ani, întors acasă în stare evidentă de ebrietate, și-a atacat partenera, apoi și pe celelalte rude care au intervenit în apărarea femeii. Judecătorul a validat arestarea românului și a dispus bărbatului să se prezinte la poliția judiciară.

Un alt român riscă 12 ani de închisoare, după ce a agresat cu brutalitate un bărbat într-un restaurant din Spania.

 

Spania. Românul care a ucis un bărbat, pe care-l bănuia că ar fi amantul iubitei sale, riscă ani grei de închisoare

 

Incidentul a avut loc într-un restaurant din orașul Redondela. Inculpatul a intrat în bar și a atacat un bărbat pe care l-a acuzat că este amantul iubitei sale. 

Un cetățean de origine română, cu antecedente penale, va fi judecat, marți, la secția a cincea a Tribunalului Provincial Pontevedra, cu sediul la Vigo. Acesta este acuzat că a agresat un alt bărbat, într-un bar din Redondela, provocându-i răni grave.

Evenimentele s-au petrecut pe 26 iulie 2016, când inculpatul a intrat într-un restaurant din Redondela și a început să certe un bărbat, întrebând dacă el este cel care „se culca” cu iubita lui, scrie cadenaser.com.

La un moment dat, l-a lovit puternic în ceafă. Victima a căzută secerată și s-a lovit de pavaj. În urma atacului și a căderii, acesta a suferit o rană gravă la cap, ceea e a dus la declanșarea unei epilepsii post-traumatice și mai multe leziuni grave. Persoana vătămată a murit în 2018. Părinții săi, în calitate de moștenitori, îl acuză pe agresorul român și cer daune.

Pentru aceste fapte, Parchetul solicită condamnarea inculpatului român la 12 ani închisoare (pentru o infracțiune de vătămare corporală gravă) și aplicarea circumstanței agravante de recidivă. De asemenea, cere ca părinții victimei să fie despăgubiți cu 163.000 de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel