Român arestat în Italia, după ce s-a îmbătat apoi și-a violat iubita

Liviu Ludovic |
Data publicării:
carabinieri_masina_arestat
carabinieri_masina_arestat

Un român a fost arestat în Italia, după ce s-a îmbătat și și-a violat iubita. 

Un român în vârstă de 35 de ani din Fregene a ajuns la închisoare, după ce s-a îmbătat, apoi și-a bătut și violat iubita. Femeia a ajuns la spital umflată și plină de răni.

Ancheta a fost declanștă în momentul în care o femeie a mers la secția de poliție pentru a-și denunța partenerul pentru violență sexuală. Cei doi nu au un domiciliu stabil. Cu această ocazie, a fost reconstituită o agresiune sexuală violentă suferită de femeia, care a fost obligată să întrețină relații sexuale de către partenerul ei.

Potrivit Corriere della Citta, românca a povestit că acesta s-a îmbătat și fără consimțământul ei, cu o violență fără precedent, a violat-o și apoi a bătut-o.

Victima a fost tratată la camera de urgență a spitalului Grassi din Ostia, unde medicii au găsit numeroase echimoze și răni, considerate a fi vindecabile în aproximativ zece zile.

Având în vedere dovezile adunate, carabinierii și-au început imediat cercetările și l-au identificat pe bărbat într-o fermă abandonată din Fregene. Românul de 35 de ani a fost astfel arestat de oamenii legii și transferat la închisoarea Rieti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel