Român arestat în Italia. A violat o femeie pe care a ținut-o luni întregi într-un cort, în pădure

O femeie de 49 de ani a fost violată vreme de 3 luni într-n cort situat la marginea uni pduri din Ostia, Italia, de un român de 50 de ani. Femeia a fost atât de abuzată la nivel psihic, încât nu mai avea nici puterea de a se revolta.

Coșmarul unei ucrainene de 49 de ani a durat trei luni, timp în care femeia a fost violată de mai multe ori de un bărbat de 50 de ani, de naționalitate română. S-a întâmplat în Ostia, aproape de inima pădurii de pin din Castel Fusano. Protagoniștii poveștii sunt doi oameni fără adăpost, care se înțeleseseră să împartă acel cort.

După trei luni de abuzuri fizice, psihice și sexuale continue, femeia a reușit să se elibereze și a mers direct la secția de poliție din via dei Fabbri Navali povestind coșmarul. Victima, redusă  la o stare profundă de prostrație psihologică din cauza agresiunii și a abuzurilor sexuale, nu a mai avut puterea de a se revolta. Până la momentul raportării.

Investigațiile polițiștilor nu au lăsat loc de îndoială. Militarii au constatat de fapt că bărbatul, prin amenințări și violență, a forțat-o pe femeia cu care a împărțit un cort în apropierea pădurii de pin să se supună unor acte sexuale repetate. La finalul anchetei, românul de 50 de ani, cu un cazier plin de fapte penale, a fost încarcerat, informează romatoday.it. 

Judecătorul Curții de la Roma, după ce a luat act de dovezile carabinierilor împotriva bărbatului, a dispus transpunerea sa imediată în închisoare, punând capăt coșmarului femeii.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

24 mai 2020, 19:20 in Știri
Horoscop, luni, 25 mai 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.22
YesMy