Robert Negoiţă: "Dăncilă, Oprişan şi Bădălău la conducere? Un COŞMAR!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

"Dăncilă, Oprişan şi Bădălău, o echipă de coşmar", crede primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă. Edilul încă nu şi-a încheiat socotelile cu guvernarea PSD. Întrebat cum comentează declaraţia Vioricăi Dăncilă care a spus că este pesimist şi vede numai faliment, Negoiţă a spus că are de ce să fie pesimist, din moment ce Guvernul a furat bani de la primării.

Întrebat cum ar fi o echipă, la şefia PSD, formată din Viorica Dăncilă, Marian Oprişan şi Niculae Bădălău, Negoiţă a ezitat iniţial răspunsul, spunând apoi că ar fi un coşmar:

"Pot să mă abţin? (...) Ar fi un coşmar. O să vă argumentez ulterior. Nu vreau să intru în detalii. Aşa, scenarii putem ssă ne imaginăm multe. Ăsta este de coşmar dar nu intru în detalii", a declarat Robert Negoiţă, înainte de şedinţa CEx a PSD.

Cât despre propunerea unui candidat la prezidenţiale, edilul crede că sunt alte probleme de rezolvat.

"Am spus şi repet, în acest moment PSD are probleme de rezolvat în interior şi de răspuns la întrebarea de ce cetăţenii României au devenit atât de pesimişti referitor la guvernare. Până nu răspundem acestei întrebări, nu are rost să avem alte preocupări".

Criza dintre primari şi Guvern părea că s-a stins, însă Robert Negoiţă acuză în continuare Guvernul că i-a furat pe edili.

"Am spus marţi când am fost la Guvern că ni s-a promis că ni se dau banii înapoi. Am văzut că nu sunt probleme. S-au furat banii pe primele trei luni. În ianuarie, februarie şi martieGuvernul a furat banii adminsitraţiei publice locale", a mai spus primarul Sectorului 3.

Negoiţă îi răspunde şi şefei sale, Viorica Dăncilă, care a spus că este pesimist şi vede numai faliment.

"Normal că sunt pesimist. Când Guvernul s-a angajează la ceva şi apoi ne dăm seama că am fost minţiţi şi furaţi, devin pesimist", a conchis Robert Negoiţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel