Robert Negoiță a făcut-o PRAF pe Gabriela Firea, în direct

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Robert Negoiță a lansat un atac extrem de dur la adresa Gabrielei Firea, unul surprinzător având în vedere că între ei există și o legătură mai specială, primarul Capitalei fiind și nașa copilului primarului Sectorului 3.  

Robert Negoiță și-a lansat un partid propriu motivând că PSD l-ar trage în jos. În mod surprinzător acesta a lansat atacuri dure la adresa PSD și la adresa Gabrielei Firea.

"Eu am invitat-o pe Gabriela Firea în PSD. Eu i-am cedat locul în fruntea PSD Ilfov. (...) Bucureștiul se sufocă. N-avem parcări, traficul e blocat. (...) E o rușine ce s-a întâmplat în București: în 30 de ani s-au făcut două pasaje și jumătate. Eu i-am spus Gabrielei Firea care este părerea mea despre ea ca primar. Ea e foarte bună pe comunicare, fiecare e bun pe domeniul lui, poate nici Halep nu e bună la șah de exemplu.  (...) Mi-a mai spus lumea că e de-a noastră că-i place cum vorbește. Eu i-am zis respectivului să se ducă la teatru daca-i place cum vorbește, că e mai ieftin acolo," a spus Robert Negoiță în direct la Antena 3.

Totodată, acesta a vorbit și despre Liviu Dragnea.

"Eu n-am putut să stau lângă Dragnea și l-am văzut că e un nenorocit. Asta vă spun eu: l-am văzut că e un nenorocit că l-am cunoscut," a mai spus Negoiță la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel