Rifai, scandal în DIRECT cu Chris Terheş (PSD): "Ţineţi-vă aprecierile pentru dumneavoastră"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Au fost replici tăioase în platoul "Legile Puterii", între moderatoarea emisiunii, Denise Rifai şi Chris Terheş, numărul patru pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Denise Rifai a institat cu întrebări la adresa candidatului PSD privind o plângere penală pe care i-a făcut-o lui Liviu Dragnea în 2016 şi despre faptul că a fost un susţinător al Monicăi Macovei.

"Chris Terheş: Plângerea respectivă e publică, la fel cum e şi clasarea. Vedeţi că nu v-aţi documentat?

Denise Rifai: Domnule Terheş, vă rog să vă ţineţi aprecierile pentru dvs."

După alte câteva minute, Denise Rifai a reluat subiectul, întrebându-l pe Terheş cum a reuşit să obţină un loc pe listele PSD.

"Chris Terheş: Adevărul este că îmi este imposibil să vă răspund la modul cum puneţi dvs. întrebările pentru că modul cum gândiţi îmi este imposibil să îl înţeleg. Eu vin dintr-o societate unde am fost învăţat să gândesc pornind de la fapte şi apoi să ajung la o concluzie. Mistificaţi fapte.

Denise Rifai: Eu de la fapte am pornit. I-aţi făcut plângere penală lui Dragnea. De la ce faptă mai faptă decât asta, domnule Terheş? Noroc că a clasat-o procurorul, că dvs. aţi făcut plângere penală. Ce faptă mai mare decât fapta pe care o invoc acum aş putea invoca? Nimic!

Chris Terheş: În momentul în care am considerat că e necesară plângerea respectivă, am făcut-o. La momentul în care am considerat că e necesr să vorbesc despre abuzurile din justiţie, am făcut-o", a replicat candidatul PSD, la Realitatea TV. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel