EXCLUSIV  REZULTAT Exit Poll Referendum Justiție, ora 16:30

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Exit Poll Referendum Justiție, ora 16:30. Stiridiaspora.ro realizează astăzi, în ziua alegeilor, un Exit Poll online cu privire la referendumul pe Justiție. Vă prezentăm rezultatele din oră în oră.  

Exit Poll Referendum Justiție, ora 16:30. Conform voturilor exprimate până la această oră de cititorii Stiridiaspora.ro, cifrele pentru referendumul pe Justiție sunt următoarele:

 (w670)

Facem precizarea că votul reprezintă opinia cititorilor Stiridiaspora.ro. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Duminică, activitatea biroului electoral al secţiei de votare începe la ora 6,00, iar secţiile de votare se vor deschide la ora 7,00, alegătorii putând să îşi exercite dreptul de vot până la ora 21,00.


Exit Poll Referendum Justiție 

 

Pentru cele două scrutine de duminică alegătorii vor primi trei buletine - unul pentru alegerile europarlamentare şi două pentru referendum. Introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată nu atrage nulitatea acestuia.

Alegătorii votează în aceleaşi secţii, în acelaşi interval de timp, între orele 7,00 - 21,00, cu aceleaşi ştampile cu menţiunea "VOTAT", pe buletine de vot separate - unul pentru alegerile europarlamentare şi câte unul pentru fiecare întrebare a referendumului.

La referendum, cetăţenii sunt chemaţi să se pronunţe prin "Da" sau "Nu" cu privire la următoarele întrebări:

1. ''Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?''

2. ''Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?''.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel