Revoltă la Torino. Oamenii au năvălit pe străzi și s-au luat la trântă cu polițiștii: „Vrem libertate, nu mai suportăm!“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O serie de filmări dintr-un cartier din Torino au devenit virale pe rețelele de socializare. Locuitorii și militanții anarhiști au ieșit în stradă, obosiți de restricțiile impuse de urgența Coronavirus.

Protestatarii care  au luat cu asalt cartierul Bariera din Torino denunță, un climat de represiune și control, care a devenit greu de suportat. Au fost și momente de tensiune, cu lupte corp la corp între polițiști și cetățeni și patru „anarhiști“ luați de poliție. Evenimentele s-au petrecut aseară într-un cartier mărginaș din Torino.  Manifestanții au mers apoi pe străzile cartierului, informează Nuova Societa. 

Potrivit La Stampa, acțiunea forțelor de ordine ar fi vizat însă un grup de hoți. Oamenii au ieșit în stradă pentru a se lupta cu polițiștii și a elibera doi tâlhari care furaseră un colier de la o bătrână. Aproximativ 80 de anarhiști au încercat să-i elibereze pe cei doi bărbați lovind poliția. Între timp, au ocupat străzile, incitând locuitorii să se revolte. Multe persoane au trecut este interdicția dictată de decretul „Cura Italia“ și au ieșit în stradă, așa cum se vede în imagini. 

Cei doi tâlhari au fost însoțiți la secția de poliție, iar cazul lor a intrat în vizorul anchetatorilor. Zona a fost apoi controlată de polițiștii care au arestat patru persoane pentru rezistență și rănirea unui ofițer public (în timpul revoltelor, șapte polițiști au raportat răni). Alte trei persoane au fost raportate de Digos pentru rezistență și violență.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel