REVOLTĂ în PSD Dâmbovița: Primarii cer DEMITEREA Rovanei Plumb

Liviu Ludovic |
Data publicării:

E revoltă în toată regula la nivelul PSD Dâmbovița. Mai mulți lideri locali i-au transmis o scrisoare președintelui Viorica Dăncilă în care îi semnalează problemele din organizația condusă de europarlamentarul Rovana Plumb. 

Liderii PSD Dâmbovița o acuză pe Rovana Plumb că a cheltuit banii organizației și că fiul său, Andrei Plumb, acționează ca un „vătaf" în filială.

Scrisoarea este inițiată de deputatul PSD Corneliu Ștefan și a fost semnată de 50 de primari PSD din județ. Ei solicită demiterea actualei conduceri a filialei Dâmbovița și numirea unei conduceri interimare.

Pintre neregulile semnalate se numără cheltuirea fondurilor pe mese festive și consultanți, dar și mai multe nemulțumiri în legătură cu impunerea lui Andrei Plumb președinte „de facto" al PSD Dâmbovița. În plus, semnatarii scrisorii se plâng de acțiunile de intimidare sau cooptarea în echipa de campanie a lui Florin Popescu, fost deputat PDL.

„Acest demers a fost de neacceptat pentru marea majoritate a primarilor PSD", se arată în scrisoare.

Semnatarii scrisorii mai arată că Rovana Plumb ar fi modificat lista aprobată de organizație cu delegații la Congres, introducând pe listă oameni din afara partidului aduși de Andrei Plumb.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel