Italia: Mai mulţi români, suspectaţi că ar fi făcut parte dintr-o reţea de prostituţie

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

După 13 ani, cei 7 romani care duceau fete la prostituşie au ajuns în faţa instanţei.


Ședința preliminară a instanței din Agrigento, Luisa Turco, a fost stabilită pentru 8 iunie pentru cele 7 cereri de rechizitoriu înaintate de procurorul Elenia Manno, împotriva a câtorva suspecți, acuzaţi că ar fi implicaţi într-o reţea de prostituție. Aceştia activau în zona industrială din Agrigento.

Gupul Francesco Provenzano îi inculpase deja pe unii membrii ai reţelei. Pentru restul, urmează audierea preliminară, care va avea loc pe 8 iunie.

Este vorba despre Elena Acujboaei (numită Lilly), 42 de ani, cetăţean român, Maria Bălan, 67 de ani, cetăţean român; Elis Ana Acujboaei, 41 de ani, cetăţean român; Robert Florin Tesoi, 38 de ani, cetăţean român; Neculai Zavache, 38 de ani, cetăţean român; Vasile Sorin Chiriac, 50 de ani, cetăţean român, și Giovanni Corvaia, 42 de ani, din Agrigento. Printre capăetele de acuzare se numără: imigrație ilegale și prostituție, potrivit www.agrigentooggi.it.

Suspecții sunt reprezentați de avocații Daniele Re, Diego Galluzzo, Aldo Virone, Salvatore Bruccoleri.

Timp de 13 ani, s-a desfăşurat a ancheta „La dolce vita", numită după cartierul local „San Benedetto", unde aveau loc întâlniri plătite între clienți și fete de naționalitate română. În special, scrie procurorul Agrigento, „au recrutat fetele, prin contacte personale sau telefonice, prin care acestea au fost momite cu promisiunea de câștigurilor ușoare".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel