EXCLUSIV  Reportaj video - Triunghiul mănăstirilor dobrogene și poveștile lor incredibile: „Turismul, în Tulcea, nu se rezumă doar la Delta Dunării“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Mănăstirea Cocoș (Tulcea)
Mănăstirea Cocoș (Tulcea)

Pe lângă Delta Dunării, județul Tulcea se mândrește și cu alte perle rare: Mănăstirile ridicate aici, unele dintre ele chiar din cele mai vechi timpuri. Miercuri, de la ora 18:00, veți putea urmări în cadrul acestei știri și pe canalele de Facebook și Youtube ale redacției un reportaj fascinant. 

Un tur al mănăstirilor din Tulcea vă va transpune într-o altă lume. Fiecare cu poveștile ei impresionante, în mănăstirile tulcene tihnește un duh bun, dar mereu diferit.

Așezate la poalele munților Dobrogei, cei mai vechi din lume, Mănăstirile Saon, Cocoșul și Celic Dere își spun poveștile și își dezvăluie minunile celor care vor să le asculte: Picturi aduse de soldați sub bolta gloanțelor, icoane care au plâns sau chiar au vorbit și au refuzat să ardă în incendii repetate, ori reprezentații unice ale sfinților sunt doar câteva dintre istoriile care așteaptă să fie descoperite.

De la ora 18.00, ȘtiriDiaspora și DC News vă așteaptă într-un periplu unic în care vă vom prezenta un reportaj cu trei dintre cele mai frumoase lăcașuri de cult dobrogene: Triunghiul mănăstirilor din Tulcea și poveștile incredibile ale obștelor monahale Saon, Celic Dere și Cocoșul.

Video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel