Regina Elisabeta a convocat o reuniune de criză la Buckingham, în urma acuzaţiilor făcute de Harry și Meghan

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Întâlniri de urgenţă în care sunt implicaţi membri ai familiei regale au loc, marţi, la Palatul Buckingham în urma acuzaţiilor făcute de prinţul Harry şi soţia lui în interviul acordat pentru emisiunea „The Oprah Winfrey Show”.

Corespondentul BBC la Palat a spus că este „tot mai dificil pentru Buckingham să nu spună nimic” despre acuzaţiile făcute de cei doi în programul special difuzat duminică seară de CBS şi luni seară de ITV.

Jurnalistul a spus că reprezentanţii Palatului „nu vor să se simtă presaţi să spună ceva”.

Potrivit presei britanice, Regina Elisabeta a refuzat deocamdată să semneze un punct de vedere oficial al Palatului Buckinghm privind interviul oferit de Meghan și Harry. În schimb i-a chemat prințul Charles și prințul William la o ședință de criză, pentru a stabili o reacție oficială la acuzațiile aduse Casei Regale.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi relaţiile încordate, au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume, scrie Știrile PRO TV. Ei au făcut acuzaţii de rasism, care nu îi implică pe regina Elisabeta a II-a şi pe prinţul Philip. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel