Lista de jurnaliști a lui Cozmin Guşă: "Prea apropiaţi de Statul Paralel"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Postul Realitatea PLUS  a renunâţat la câţiva jurnalişti care, potrivit acţionarului postului TV, Cozmin Guşă, ar fi avut legături cu "statul paralel". 

Cozmin Guşă s-a referit la finele anului 2018, când a renunţat la mai mulţi invitaţi permanenţi ai postului.

"În niciun caz nu i-am dat eu emisiunea lui Miron Mitrea, de analiză de duminică seara. Oreste a făcut parte din bateria de invitați pe care – nu pot să spun că i-am dat afară, că nu erau angajați, dar am renunțat la ei. Mi s-a părut că sunt prea apropiați de Statul Paralel. Era și Oreste, și Laurențiu Ciocăzanu, și Grigore Cartianu, Sabin Orcan", a declarat Guşă, într-un interviu pentru DC News.

 

Cozmin Guşă: "Regret plecarea lui Denise Rifai și a lui Octavian Hoandră"

 

Acţionarul postului a vorbit şi despre demisiile a doi moderatori vechi ai postului, respectiv Denise Rifai şi Octavian Hoandră.

"Regret plecarea lui Denise Rifai și a lui Octavian Hoandră de la Realitatea Plus. Au ales altă opțiune. Ei au funcționat bine cât am avut managementul editorial. Apoi nu au vrut să continue. Nu trebuie să le purtăm de grijă. Își vor găsi o cale în mass-media. S-au făcut tot felul de speculații, dar sunt în continuare apropiat de ei. Vorbesc zilnic cu amândoi. La Realitatea Plus am rămas acționar nefiind implicat, încă din decembrie, în schimbările care sunt acolo.

Nu e vreo bucurie, dar și vremurile sunt complicate. Acuma, era normal ca dacă pleacă Denise Rifai, audiența scade; ea avea 3 ore în Prime Time, de audiență foarte mare, în care bătra și Digi, și B1 de fiecare dată, și aici vorbim de un electorat de centru-dreapta, unde e concurență mai mare, că în rest e bătaia clasică între Antena 3 și RTV pe electoratul de stânga. Acum s-a inversat trendul, dar e normal, greu construiești o vedetă, Rifai la fel ca Rareș Bogdan își domina slotul", a mai spus Cozmin Guşă, pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel