Răsturnare de situație în cazul Ștefan, românul găsit ucis pe stradă, în Anglia, după ce câștigase la cazinou: Patru suspecți, reținuți

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ștefan Stelian Moraru, un român în vârstă de 44 de ani, a fost găsit fără viață lângă o stație de metrou din Doncaster (Leicestershire), Anglia. Polițiștii au început să îi caute pe eventualii asasini, după ce au aflat că românul câștigase o sumă importantă la un cazinou, în ultimele ore din viața sa. După arestarea unui prim suspect, la câteva zile, autoritățile rețin un al doilea bărbat bănuit că ar avea legătură cu acest caz. În total, patru persane sunt bănuite de implicare în această crimă. 

Un al doilea bărbat a fost acuzat de uciderea lui Ștefan Stelian Moraru în Barnet.

Armand Tafa, un albanez în vârstă de 39 de ani, fără adresă fixă, a fost acuzat luni, 27 martie. El a fost prezentat miercuri dimineață la Tribunalul Willesden Magistrates' Court.

O anchetă pentru crimă a fost lansată în urma morții unui român care a fost găsit rănit în Chandos Avenue, în jurul orei 06:00, luni, 20 martie.

Vezi și: El este Ștefan, românul găsit ucis pe stradă, în Marea Britanie, după ce câștigase câteva mii de lire la cazinou

El este Rică, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri 20-03-2023, căci cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată”, a scris pe pagina sa un apropiat al lui Ștefan Stelian Moraru, cunoscut de prieteni drept Rică.

După o noapte petrecută la cazinou, unde câștigase 2.000 de lire sterline, polițiștii l-au găsit pe român fără suflare, lângă stația de metrou Totteridge & Whetstone. Rică, așa cum îi spuneau prietenii, fusese înjunghiat în abdomen.

Poliția Metropolitană a spus că bănuiește că decesul românului ar fi putut fi în urma un atac după ce ofițerii au fost chemați pe Chandos Avenue din Whetstone luni dimineața, 20 martie. Serviciile de urgență au intervenit după ora locală 06:00. Alarma a fost dată de un trecător care a susținut că un bărbat este rănit.

Răsturnare de situație în cazul Ștefan, românul găsit ucis pe stradă, în Anglia

 

Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Într-un apel lansat astăzi, polițiștii spun că victima se numea Ștefan Stelian M., cetățean român care locuia în Anglia. Rudele sale apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițerii specialiști.

O autopsie efectuată marți, 21 martie, a confirmat că acesta a murit ca urmare a unei plăgi înjunghiate în inimă.

Anterior, Migen Emilova, 35 de ani (05.05.87), fără adresă fixă, a fost pus sub acuzare, duminică, 26 martie. El a fost rezentat în fața tribunalului Old Bailey miercuri, 29 martie.

Patru suspecți, reținuți în cazul morții lui Rică

 

Un bărbat de 46 de ani [B] și un bărbat de 29 de ani [D] au fost arestați și au fost eliberați pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare.

Ancheta noastră continuă și oricine are informații care ar putea ajuta este rugat să sune la 101, citând CAD968/20Mar.

Pentru a rămâne anonim, contactați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la numărul 0800 555 111.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel