El este Ștefan, românul găsit ucis pe stradă, în Marea Britanie, după ce câștigase câteva mii de lire la cazinou

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ștefan Stelian Moraru, un român în vârstă de 44 de ani, a fost găsit fără viață lângă o stație de metrou din Doncaster, pe o stradă din Whetstone, districtul Blaby din Leicestershire, Anglia. Polițiștii îi caută pe asasinii săi, după ce s-a aflat ce făcuse românul în ultimele ore din viața sa.

„El este Rică, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri 20-03-2023, căci cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu, nu te voi uita niciodată”, a scris pe pagina sa un apropiat al lui Ștefan Stelian Moraru, cunoscut de prieteni drept Rică.

După o noapte petrecută la cazinou, unde câștigase 2.000 de lire sterline, polițiștii l-au găsit pe român fără suflare, lângă stația de metrou Totteridge & Whetstone. Rică, așa cum îi spuneau prietenii, fusese înjunghiat în abdomen.

Anglia. Român, găsit fără viață pe o stradă: Poliția face apel la cetățeni pentru a-l găsi pe călăul lui Ștefan

 

Poliția Metropolitană a spus că bănuiește că decesul românului ar fi putut fi în urma un atac după ce ofițerii au fost chemați pe Chandos Avenue din Whetstone luni dimineața, 20 martie. Serviciile de urgență au intervenit după ora locală 06:00. Alarma a fost dată de un trecător care a susținut că un bărbat este rănit.

El este Ștefan, românul găsit ucis pe stradă, în Anglia: Tocmai câștigase la cazinou

 

Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Într-un apel lansat astăzi, polițiștii spun că victima se numea Ștefan Stelian M., cetățean român care locuia în Anglia. Rudele sale apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițerii specialiști.

O autopsie desfășurată marți, 21 martie, a stabilit cauza morții ca fiind o singură înjunghiere în zona inimii.

Oricine are informații care ar putea ajuta poliția este rugat să sune la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC și să citeze CAD968/20Mar, sau să sune anonim la Crimestoppers, la 0800 555 111.

Apropiații bărbatului au fost audiați, timp de două zile, iar printre ei s-a numărat și un alt român, coleg de apartament cu victima. Acesta le-a spus anchetatorilor că au mers împreună la cazinou, dar s-au despărțit în jurul orei 03:00, pentru că Rică a dorit să mai petreacă timp în sala de jocuri.

De asemenea, le-a mai spus polițiștilor că victima câștigase, în acea noapte, 2.000 de lire sterline. Acum, colegul de apartament face parte din cercul de suspecți, mai ales că nu a anunțat autoritățile în momentul în care a văzut că Rică nu s-a mai întors acasă, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel